Bilete Amorphis, Solstafir si Lost Society / METALHEAD presents - 6 nov '23, ora 19:00 - Arenele Romane

Amorphis, Solstafir si Lost Society / METALHEAD presents

Arenele Romane, București

luni, 6 noiembrie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bucuresti: Amorphis, Solstafir si Lost Society canta la Bucuresti pe 6 noiembrie la Arenele Romane (cort incalzit). Primele 300 de bilete au pret earlybird. Copiii sub 7 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet. Biletele se gasesc si la intrare.
 
 Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- earlybird - primele 300 de bilete - Acces General - 119 lei Acces General si 159 lei Golden Circle
- presale - Acces General 139 lei - Acces General si 170 de lei Golden Circle
- la intrare - Acces General 150 lei si 200 de lei Golden Circle
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult care are bilet.
 
Se pun in vanzare doar 400 de bilete in zona Golden Circle.
 
Finlandezii de la Amorphis, unda dintre cele mai iubite formatii din tara celor 1000 de lacuri, se reintoarce in Romania.

Formata in 1990, trupa finlandeza Amorphis a avut o ascensiune rapida pe scena metalului international, stilul abordat la inceput fiind death metal, insa, o data cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat catre progresiv metal sau melodic death metal.

Amorphis au revenit cu al 14-lea material de studio dupa o pauza de 4 ani. Albumul "Halo' a fost lansat pe 11 Februarie anul trecut si este un sincretism muzical intre progressive, death si folk metal.


Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de aproape 3 decenii pe scena muzicala din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonoritati atipice intregite vizual cu peisaje islandeze care iti taie rasuflarea.

Muzica trupei Solstafir a fost capturata in sase albume de studio, cel mai recent titlu fiind "Endless Twilight of Codependent Love", lansat in toamna anului 2020. Grupul islandez a cunoscut succesul international dupa ce a oferit publicului doua materiale exceptionale, "Kold" (2009) si "Svartir Sandar"(2011).

Lost Society, la fel ca Amorphis, vin din Finlanda si activeaza de peste un deceniu pe scena metal internationala.

Pana in prezent au lansat cinci albume de studio, cel mai recent, 'If the Sky Came Down' fiind oferit publicului anul trecut. Muzical, Lost Society a inceput ca o trupa de thrash metal, insa, cu trecerea timpului, formatia a adaugat elemente de groove, metalcore si chiar nu metal.
 
Un concert METALHEAD