Bilete ANTI-FLAG - 5 iul '22 - Quantic

ANTI-FLAG

Quantic, București

marți, 5 iulie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

ANTI-FLAG revin la Bucuresti pe 5 iulie in Quantic Club Open Air. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 20%. Invitati speciali sunt Recycle Bin (RO) si The Nobodies (RO). Bilete gasiti si la intrare.
Anti-Flag vin din Statele Unite si si-au inceput activitatea la finalul anilor '80. Formatia este un etalon cand vine vorba de implicarea in diverse proiecte si grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International.
 
Tocmai din acest motiv muzica are o puternica incarcatura politica. Numele lor vrea sa reprezinte pozitia acestora impotriva razboiului si faptul ca oamenii nu trebuie uniti sub un steag, ci trebuie sa traieasca toti in unitate si pace. Pana acum au la activ 11 albume, fiecare dintre ele starnind diferite controverse, de la artwork pana la tematica lirica. De-a lungul anilor Anti-Flag au avut turnee sau au cantat alaturi de artisti precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember Cel mai recent album, 'American Fall' a fost lansat in 2017 ajungand pe locul 7 in Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar si in topurile din Germania si Austria.
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Acestea au urmatoarele preturi:
 
- earlybird: 89 lei - primele 200 de bilete
- presale: 99 lei
- presale 2: 109 lei
- la intrare: 120 lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 5 lei.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
 
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL