Bilete Cluj-Napoca: Apocalyptica @ /FORM Space - 31 aug '22 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Apocalyptica @ /FORM Space

FORM SPACE, Cluj-Napoca

miercuri, 31 august '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Apocalyptica canta la Cluj-Napoca pe 31 august 2022 in /FORM Space.
Apocalyptica sunt prezenti pe scena metal inca din 1993 initial fiind o formatie ce abordeaza muzica Metallica folosint insa instrumente clasice. Cu toate acestea, treptat formatia a devenit un exponent reprezentativ al stitlului Symphonic Metal lansand pana in prezent 9 albume de studio. Primul a fost celebrul "Plays Metallica by Four Cellos" in 1996 iar cel mai recent disc este Cell-0 lansat pe 10 Ianuarie 2020. 

Cell-0 este primul album dupa Reflections (2003) care este in intregime instrumental. In cazul celorlalte albume Apocalyptica a colaborat cu nume mare ale scenei metal internationale printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. In schimb cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley, multi-instrumentalistul din Nightwish.

Apocalyptica ramane una dintre formatiile etalon ale metalului simfonic fiind una dintre primele trupe care au introdus instrumentele clasice in muzica metal.
 
Primele 100 de bilete costa 99 de lei, urmatoarele 200 de bilete costa 119 lei. Apoi, biletele costa 139 de lei in presale si 150 de lei la intrare.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
 
Se pun in vanzare doar 800 de bilete.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
Un eveniment BestMusic Live Concerts
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL