Bilete Apocalyptica si Solstafir @ Arenele Romane - 1 sep '22, ora 19:00 - Arenele Romane

Apocalyptica si Solstafir @ Arenele Romane

Arenele Romane, București

joi, 1 septembrie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Apocalyptica canta la Bucuresti pe 1 septembrie la Arenele Romane, Open Air. Invitati speciali sunt SOLSTAFIR. Bilete gasiti si la intrare.

<img src="https://static.iabilet.ro/img/db/event/00/c1/51/00000192692-3830.jpg?ts=1660392955"></br></br>

 

Apocalyptica sunt prezenti pe scena metal inca din 1993 initial fiind o formatie ce abordeaza muzica Metallica folosint insa instrumente clasice. Cu toate acestea, treptat formatia a devenit un exponent reprezentativ al stitlului Symphonic Metal lansand pana in prezent 9 albume de studio. Primul a fost celebrul "Plays Metallica by Four Cellos" in 1996 iar cel mai recent disc este Cell-0 lansat pe 10 Ianuarie 2020.

Cell-0 este primul album dupa Reflections (2003) care este in intregime instrumental. In cazul celorlalte albume Apocalyptica a colaborat cu nume mare ale scenei metal internationale printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. In schimb cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley, multi-instrumentalistul din Nightwish.

Apocalyptica ramane una dintre formatiile etalon ale metalului simfonic fiind una dintre primele trupe care au introdus instrumentele clasice in muzica metal.

Biletele au urmatoarele preturi: 

- Premium (cu loc) - 165 lei in earlybird, 185 lei in presale si 220 la intrare

- Teren (fara loc, in fata scenei) - 139 lei in earlybird, 159 in presale si 180 la intrare

- Acces General (cu loc) - 99 lei in earlybird, 119 lei in presale si 140 lei la intrare 

- Acces General (fara loc) - 99 lei in earlybird, 119 lei in presale si 140 lei la intrare 

 

Perioada earlybird este limitata la primele 300 de bilete din fiecare categorie 

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & METALHEAD powered by ROCK FM