Bilete Cargo, Bucovina & Timpuri Noi @ Bucharest Metal Nights - 21 iul '22 - Arenele Romane

Cargo, Bucovina & Timpuri Noi @ Bucharest Metal Nights

Arenele Romane, București

joi, 21 iulie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cargo, Bucovina si Timpuri Noi va asteapta la o noua editie Bucharest Metal Nights pe 21 iulie la Arenele Romane, in aer liber. La Aproape 10 ani de la precedenta editie, METALHEAD reporneste seria de concerte cu trupe locale de calibru sub egida Bucharest Metal Nights, un brand cu o istorie de 17 ani, prima editie avand in loc in Baza Militara in 2005! Bilete puteti cumpara si de la intrare.Cargo si Bucovina canta pentru prima oara pe aceeasi scena, pregatind doua showuri de exceptie cu mutle surprize! Daca an de an v-am obisnuit cu cate un show mare Cargo si un show mare Bucovina, anul acesta le-am unit! Mult mai multe informatii vor fi disponibile in curand, dar pregatiti-va pentru un show de zile mari cu momente inedite.
 
Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Golden Circle - 99 lei  (fara loc, in fata scenei) in earlybird si 109 in presale si Acces General (cu loc sau fara loc in Arena) - 69 lei in earlybird si 79 in presale
 
- Golden Circle - 150 lei si Acces General - 100 lei - la intrare
 
Biletele VIP costa 149 de lei si sunt aproape de scena in sectoarele K si E ale Arenelor Romane. La intrare acestea vor costa 180 lei. 
 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.  
 
Numarul biletelor din categoria Golden Circle este limitat la 1000 de bucati.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.
 
Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.
 
Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM