Bilete CELELALTE CUVINTE – Avanpremiera noului album - 27 iun - Quantic

CELELALTE CUVINTE – Avanpremiera noului album

Quantic, București

duminică, 27 iunie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei care nu aveti 10 zile de la rapel, si nici test antigen, test pcr, sau dovada ca ati avut covid in ultimele 90 de zile, va puteti testa in Quantic, intre orele 16:00 - 18:00. Testul antigen efectuat de laboratorul acreditat Biolumimedica costa 30lei/persoana.

Clepsidra, noua piesă Celelalte Cuvinte, în premieră la Quantic

e atâta leac pentru-atâta chin / într-atâta gol tot atâta plin
e atâta har într-atâta hău / tot atâta bine-ntr-atâta rău
desprinde-mă / cuprinde-mă / alungă-mă
primeşte-mă / deşteaptă-mă / îndreaptă-mă
aşteaptă-mă / opreşte-mă

Clepsidra fară nisip, cea mai recentă piesă semnată Celelalte Cuvinte, se va auzi pentru prima oara live, în fața publicului bucureștean, la concertul de la Quantic, din data de 27 iunie. Piesa face parte din mult așteptatul album nou Celelalte Cuvinte, ce va fi lansat la finalul acestui an.

“Ne-a fost foarte dor să cântăm, să ne revedem cu voi, publicul, să împărtășim cu voi dragostea pentru muzică. Pentru primul eveniment live din 2021, am pregătit cu emoție o piesă nouă, foarte dragă nouă, la care lucrăm de mult timp.”, spune Calin Pop.

Concertul de la Quantic va avea două părți: prima va conține și avanpremiera noului album Celelalte Cuvinte, iar a doua va fi alcătuită din piese mai vechi. Trupa așteaptă să își reîntâlneasca fanii din București la un concert de peste două ore, la club Quantic, în data de 27 iunie.

❗️ Reguli de participare la eveniment ❗️
Accesul este permis pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE),
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.
- pentru minori nu este obligatoriu să prezentați dovada medicală.