Bilete Cluj-Napoca: Amorphis, Solstafir si Lost Society / METALHEAD presents - 7 nov '23, ora 19:00 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Amorphis, Solstafir si Lost Society / METALHEAD presents

FORM SPACE, Cluj-Napoca

marți, 7 noiembrie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Amorphis, Solstafir si Lost Society canta la /FORM Space pe 7 noiembrie. Primele 200 de bilete costa 109 lei.
 
 Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200 de bilete - 109lei
- Urmatoarele 200 de bilete - 119 lei
- Presale - 139 lei
- La intrare - 150 lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult care are bilet.
 
Finlandezii de la Amorphis, unda dintre cele mai iubite formatii din tara celor 1000 de lacuri, se reintoarce in Romania.

Formata in 1990, trupa finlandeza Amorphis a avut o ascensiune rapida pe scena metalului international, stilul abordat la inceput fiind death metal, insa, o data cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat catre progresiv metal sau melodic death metal.

Amorphis au revenit cu al 14-lea material de studio dupa o pauza de 4 ani. Albumul "Halo' a fost lansat pe 11 Februarie anul trecut si este un sincretism muzical intre progressive, death si folk metal.


Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de aproape 3 decenii pe scena muzicala din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonoritati atipice intregite vizual cu peisaje islandeze care iti taie rasuflarea.

Muzica trupei Solstafir a fost capturata in sase albume de studio, cel mai recent titlu fiind "Endless Twilight of Codependent Love", lansat in toamna anului 2020. Grupul islandez a cunoscut succesul international dupa ce a oferit publicului doua materiale exceptionale, "Kold" (2009) si "Svartir Sandar"(2011).

Lost Society, la fel ca Amorphis, vin din Finlanda si activeaza de peste un deceniu pe scena metal internationala.

Pana in prezent au lansat cinci albume de studio, cel mai recent, 'If the Sky Came Down' fiind oferit publicului anul trecut. Muzical, Lost Society a inceput ca o trupa de thrash metal, insa, cu trecerea timpului, formatia a adaugat elemente de groove, metalcore si chiar nu metal.
 
Un concert METALHEAD