Bilete Cluj-Napoca: Apocalyptica plays Metallica - 26 nov, ora 21:00 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Apocalyptica plays Metallica

FORM SPACE, Cluj-Napoca

marți, 26 noiembrie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Presale

200 de bilete

180 lei17278 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Showul Apocalyptica plays Metallica by four cellos vine in premiera la /FORM Space pe 26 noiembrie! In deschidere vor urca pe scena Arctis. Biletele se pun in vanzare vineri pe 23 februarie la ora 11:00 iar primele 200 au pret earlybird. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.

In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut "Metallica by four cellos", o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani. Alaturi de acest epic album ,la Bucuresti, trupa va canta si reinterpretari in premiera ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters si "Seek and Destroy". Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. In plus, Apocalyptica si-au creat propriul stil si o cariera incununata de succes si de milioane de albume vandute in jurul lumii.

Arctis vin din Finlanda si sunt o formatie noua pe scena metalului nordic, albumul de debut al trupei urmand sa fie lansat in toamna acestui an. Muzical, inspiratia o gasesc in peisajele si clima specifica Finlandei, abordand un metal cu influente de hard rock. Arctis este cu siguranta una dintre formatiile noului val al scenei metal nordice despre care vom mai auzi

Biletele se gasesc pe iaBilet la urmatoarele preturi:

earlybird - primele 200 - 129 lei

presale - urmatoarele 300 - 139 lei

sale - 159 lei

la acces - 180 lei

La preturile tuturor biletelor se adauga comisioanele agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live