Bilete Cluj-Napoca: Concert Faun - 3 dec - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Concert Faun

FORM SPACE, Cluj-Napoca

marți, 3 decembrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 21 bilete disponibile

150 lei11312 lei
Acces General

Urmatoarele 200 de bilete

150 lei13372 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

FAUN canta pe 3 decembrie la /FORM Space, in Cluj-Napoca. In deschidere vor urca pe scena Pettersson & Fredriksson. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe 26 aprilie la ora 10:00.

Faun vin din Germania, avand o activitate ce incepe inca din 1998, pana in prezent lansand 12 materiale de studio. Abordeaza o combinatie de pagan/medieval folk cu influente variate de neo-folk sau chiar darkwave, influente ce adauga o nota contemporana muzicii lor.

Versurile pieselor semnate de Faun sunt scrise intr-o multitudine de limbi, de la germana la latina, islandeza veche sau maghiara. Pe langa creatiile proprii, pentru a scrie versuri, Faun se inspira si din texte scrise in perioada Evului Mediu, precum Carmina Burana, manuscris de poeme din secolele XI-XII; Poetic Edda, colectie de poeme narative nordice de secol XIII sau Jenaer Liederhandschrift, manuscris de versuri si melodii de secol XIV din zona germana.  

In plus, pentru a da autenticitate pieselor, Faun foloseste o varietate de instrumente printre care hurdy-durdy, cimpoi, nyckelharpa, flaut si nu numai. 

Trupa a declarat ca in acest turneu vor canta in special piese de pe cel mai nou album al lor "Pagan" dar si piese de pe alte albume iubite de public pentru a oferi o experienta paganfolk autentica fanilor. 

Cu peste 1000 de concerte in jurul lumii, 11 albume dar si doua DVD-uri, FAUN au avut in topurile germane locuri fruntase cu "Pagan", "Midgard" sau "Luna", albume ce au ajuns platinum sau gold datorita vanzarilor foarte bune.

Pettersson & Fredriksson sunt un duo din Suedia care pana acum a lansat trei albume de studio. Inspirati de muzica folk traditionala din Suedia, cei doi artisti folosesc o varietate de instrumente acustice pentru a da nastere unor sonoritati unice. Multe formatii care in prezent interpreteaza diferite forme muzicale ce au la baza folk-ul nordic sau germanic au fost influentate de abordarea artistica a celor doi suedezi.

Chiar Oliver s. Tyr, membru fondator Faun a declarat urmatoarele: "Daniel Pettersson si Daniel Fredriksson sunt eroii mei in materie de muzica. Foarte putin alti muzicieni pot sa aduca la viata folk-ul nordic stravechi intr-un mod asa de elocvent. Prin urmare nu pot decat sa fiu mandru si bucuros ca cei doi vor fi alaturi de noi in turneul din Europa Centrala si de este din Decembrie 2024 urmand sa deschida concertele noastre."

 Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200: 105 lei
- Urmatoarele 200: 125 lei
- In presale: 135
- La acces: 150 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
 
Un eveniment METALHEAD