Bilete Cluj-Napoca: Concert Cradle of Filth la /FORM SPACE / METALHEAD presents - 27 feb, ora 18:45 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Concert Cradle of Filth la /FORM SPACE / METALHEAD presents

FORM SPACE, Cluj-Napoca

marți, 27 februarie, ora 18:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cradle Of Filth canta in /FORM Space din Cluj-Napoca pe 27 februarie 2024. Invitati speciali sunt Wednesday 13 cu un set Murderdolls, Sick N' Beautiful si Drift. La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%.
Considerata de Metal Hammer drept cea mai de succes trupa britanica de la Iron Maiden pana in zilele noastre, Cradle Of Filth se reintorc in Romania cu al lor black metal combinat cu gothic si symphonic metal, cu teme muzicale puternic influentate de poezia si mitologia gotica si de filmele horror.

Fara niciun dubiu, una dintre trupele influente din Maria Britanie, Cradle of Filth au lansat 13 albume de studio din 1991 pana in prezent, albume in care regasim de la influente de black si death la symphonic si chiar thrash metal, Dani Filth, carismaticul solist si membru fondator al formatiei, mutand granitile muzicii Cradle cu fiecare album.


Wednesday 13 este numele de scena al lui Joseph Michael Poole, artis ce a abordeaza o multitudine de genuri muzicale, de la horror punk la glam sau chiar country.

Membru fondator alaturi de Joey Jordison a trupei Murderdolls, Wednesday 13 a reusit alaturi de Joey sa gaseasca puncte tangentiale intre genuri muzicale ce la prima vedere pareau sa nu aibe nimic in comun. Deci Murderdolls au lansat doar doua albume de studio, acestea au fost bine primite de public, ajungand si in topurile atat din Statele Unite cat si din Europa. In cadrul concertului Wednesday 13 ne va incanta cu un set Murderdolls.


Sick n' Beautiful vin din Roma, Italia, si au aproape un deceniu de activitate. Abordeaza un hard rock cu influente de industrial si punk, axandu-se pe tematica sci-fi si horror in principal. Printre artistii care i-au influentat se numara Alice Cooper, Rammstein, Marilyn Manson si Nine Inch Nails. Au sustinut deja turnee in Europa si au urcat pe scenele marilor festivaluri cea mai importanta prezenta fiind cea de la Wacken.
 
Drift vin din Statele Unite, mai exact din Los Angeles. Stilul muzical abordat de acestia este industrial metal, insa au reusit sa includa si elemente de melodic metal intr-un mod inedit. Au urcat pe scena alaturi de formatii importante precum Soulfly, Pantera, Slipknot sau Godsmack.
 
 Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200: 109 lei
- Urmatoarele 200: 129 lei
- In presale: 140
- La acces: 160 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.
 
Un eveniment METALHEAD