Bilete Cluj-Napoca: DEATHSTARS canta la /FORM Space - 17 apr '22 - /FORM SPACE

Cluj-Napoca: DEATHSTARS canta la /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

duminică, 17 aprilie '22

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Early Bird

Primele 100 de bilete

110 lei84 lei

Mai sunt doar 29 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Celebrul grup suedez de industrial metal, DEATHSTARS, canta pe 17 aprilie 2022 la /FORM Space din Cluj Napoca. Primele 100 de bilete costa 79 de lei.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.
Deathstars vin din Suedia si abordeaza un industrial metal cu influente de gothic. Trupa a fost infiintata de Emil Nodtveidt, fratele lui Jon Nodveidt, fondatorul formatiei Dissection.

De-a lungul timpului formatia s-a maturizat, si-a format un stil propriu, presa de specialitate comparandu-i cu artisti precum Rammstein sau Marilyn Manson. Mai mult, formatia a fost plecata in turneu alaturi de Rammstein. In plus, Deathstars a mai impartit scena cu trupe precum Dissection, Cradle of Filth sau Korn. Pana acum au lansat patru materiale de studio, cel de al cincilea urmand sa fie lansat anul acesta.


Primele 100 de bilete costa doar 79 lei, urmatoarele 100 de bilete costa 89 lei, in presale 99 de lei iar la intrare 110.
 
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM