Bilete Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space - 25 sep '23, ora 20:00 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space

FORM SPACE, Cluj-Napoca

luni, 25 septembrie '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Riverside revin in Romania pentru un show la Cluj-Napoca pe 25 septembrie in /FORM Space. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%. Bilete gasiti si la intrare.
Riverside vin din Polonia iar muzica lor este rezultatul a trei artisti care provin din medii diferite, iar rezultatul este un progressive metal inedit.

Cei trei membrii sunt Michal Lapaj, cunoscut si pentru colaborarile cu formatii precum Behemoth, artistul lucrand la celebrul album 'The Satanist, Piotr Kozieradzki care a colaborat si cu Hate, tot din Polonia si Marisuz Duda, artist cu un puternic background din sfera muzicii electro.

Pana in prezent, in cei 20 de ani de activitate, Riverside a lansat 7 albume, cel mai recent, Wasteland ajungand in topurile muzicale din 7 tari.

Formatia face parte din galeria principalelor trupe de progressive precum Opeth, Dream Theater sau Porcupine Tree, insa tocmai influentele variante pe care le aduc cei trei artisti in procesul de creatie a muzicii, fac soundul Riverside unic.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, Edenred si UP, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
Primele 100 de bilete costa 79 de lei, apoi in presale biletele costa 89 de lei si 120 la intrare.
La toate biletele vandaute in presale se adauga comisionul de procesare al agentiei de ticketing.
 
Un eveniment METALHEAD