Bilete Cluj-Napoca: Stratovarius si Sonata Arctica - 6 nov, ora 19:00 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Stratovarius si Sonata Arctica

FORM SPACE, Cluj-Napoca

luni, 6 noiembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Urmatoarele 200 de bilete

Mai sunt doar 4 bilete disponibile

150 lei142,84 lei
Acces General
150 lei153,14 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Stratovarius si Sonata Arctica canta la /FORM Space pe 6 noiembrie. Primele 200 de bilete costa 99 lei.
 
 Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200 de bilete - 99 lei
- Urmatoarele 200 de bilete - 129 lei
- Presale - 139 lei
- La intrare - 150 lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult care are bilet.
 
Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice, in momentul de fata avand un catalog de 10 materiale discografice lansate. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans iar ulterior Tricky Means.

In 1999 trupa a devenit Sonata Arctica iar in acelasi an au lansat albumul de debut 'Ecliptica'. In cei 20 de ani de activitate formatia a avut turnee alaturi de formatii precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.

In toamna lui 2019, Sonata Arctic a lansat cel mai recent material de studio intitulat 'Talviyo' ce se traduce prin 'Noapte de Iarna'. Discul a intrat in topurile unor tari precum Finlanda, Germania, Franta si nu numai!

Stratovarius, la fel ca Sonata Arctica, vin din Finlanda, bazele formatiei fiind puse inca din 1984, initial sub numele de Black Water, insa aceasta titulatura a fost folosita doar un an, in 1985, formatia adoptand numele Stratovarius, un termen ce in lingvistica poarte numele de cuvant telescopat, reprezentand un cuvant format din combinarea a altor doua cuvine, in cazul de fata Stratocaster si Stradivarius.

In cei aproape 40 de ani de activitate au lansat 16 albume de studio, materiale care au cristalizat genul power metal aducand in acelasi timp si un adevarat aport in dezvoltarea symphonic sau neoclassical metalului.

Stratovarius este si va ramane un nume etalon al power metalului, influentand de-a lungul timpului zeci de formatii care au devenit la randul lor nume importante ale scenei de power sau symphonic.
 
Un concert METALHEAD