Bilete Coma light acoustic @ Grădina Urbană - 28 mai, ora 19:00 - Gradina Urbana

Coma light acoustic @ Grădina Urbană

Gradina Urbana, București

vineri, 28 mai, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale
75 lei
Sold out
Acces General
100 lei

Mai sunt doar 16 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Dragilor, una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ se pregătește să cânte în grădină! Chiar dacă trăim vremuri ciudate, speranța din sufletele noastre nu va muri niciodată și vom respecta ca de fiecare dată toate regulile de igienă și distanțare, pentru că ținem la sănătatea noastră și a clienților noștri.
Vă așteptăm la grădină, pe 17 Aprilie, la un concert acustic cu trupa COMA
Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica
Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se inchide la ora 22:00, conform noilor reglementări!

#Informatii 
  • Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
  • Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
  • Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
  • Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
  • Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
  • Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
  • Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.