Bilete Comeback Kid - 20 iun '23, ora 18:00 - Quantic

Comeback Kid

Quantic, București

marți, 20 iunie '23, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Canadienii de la Comeback Kid canta in Club Quantic pe 20 iunie. Biletele costa 89 lei in presale si 100 lei la intrare. Fanii pot cumpara si un pachet WOLFPACK de 3 bilete la 66 lei. In deschidere vor urca pe scena W3 4R3 NUM83R5 si Artificial Perception.
Comeback Kid vin din Canada si au o activitate de peste 20 de ani pe scena, timp in care au lansat sapte materiale de studio.

Recunoscuta ca una dintre cele mai importante trupe de hardcore punk, Comeback Kid a ajuns repede in topul preferintelor fanilor de hardcore, reusind sa sustina deja turnee in America de Nord dar si in Europa la doar doi ani de la infiintare.

De-a lungul timpului au colaborat cu artisti importanti ai scenei hardcore si nu numai, pe albumele lor. Cateva nume reprezentative ar fi Liam Cormier de la Cancer Bats, Sam Carter de la Architects sau Poli Correia de la Devil in Me.
 
W3 4R3 NUM83R5 vin din Brasov si activeaza pe scena din 2014. Abordeaza un un metalcore dar cu o melodicitate aparte. Au urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Romania si au deschis concertele unor formatii importante precum Carnifex sau At The Gates.

Artificial Perception sunt din Bucuresit iar muzica lor este o combinatie de metalcore cu electro, temele predilecte fiind despre univers si spatiu.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Presale: 89 lei
- La acces: 100 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult care are bilet.
 
Un eveniment METALHEAD