Bilete Concert Trooper - Lumea s-a stins - 31 iul, ora 20:00 - Romexpo

Concert Trooper - Lumea s-a stins

Romexpo, București

sâmbătă, 31 iulie, ora 20:00

Eveniment “draft”

Detalii

Știm că multă lume și-a dorit să fie alături de noi la "Trooper25". Din cauza normelor aflate în vigoare, am putut scoate la vânzare un număr limitat de bilete. Primim zilnic semnale din partea celor care nu au reușit să prindă un bilet. Prin urmare, ne-am gândit să cântăm din nou la București. Se va întâmpla în 31 iulie, la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu". Biletele au fost puse deja în vânzare. Sper să ne revedem cu cât mai mulți dintre voi!

Contextul special de criza COVID – 19 ne solicita implementarea unor reguli speciale pentru participarea la evenimente. Acestea sunt gandite pentru a proteja sanatatea si siguranta participantilor si respecta toate recomandarile autoritatilor. Va multumim anticipat pentru respectarea măsurilor care ne protejeaza sanatatea si duc mai departe speranta sa ne vedem mai des!

Conform noilor norme publicate în Monitorul Oficial, la concerte pot participa persoane testate negativ (test PCR nu mai vechi de 72 de ore SAU test rapid nu mai vechi de 24 de ore), vaccinate sau care au trecut prin boală.

- Persoanele care nu au dorit să se vaccineze, care nu au apucat să se vaccineze, care nu au 10 zile de la rapel și persoanele minore vor avea posibilitatea, la intrare, de a se testa rapid, din salivă (fără variante invazive, fără teste din nas etc.
Puteți face teste oriunde în altă parte, însă este nevoie să fie realizate într-un spațiu omologat care să vă elibereze dovada rezultatului negativ.

-       Persoanele vaccinate sunt rugate să aibă asupra lor documentul doveditor (printat sau direct în telefon).

-       Persoanele care au trecut prin boală sunt rugate să aibă biletul de externare, nu mai vechi de 90 de zile.