Bilete Deep Purple @ Romexpo - 9 iul, ora 19:00 - Romexpo

Deep Purple @ Romexpo

Romexpo, București

duminică, 9 iulie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Premium

Pe platforma la inaltime aproape de scena cu bar si acces separat. Doar 500 de bilete.

800 lei734,8 lei

Mai sunt doar 26 bilete disponibile

Speed Kings (A)

Fara loc, in fata scenei. Primele 1000 de bilete.

550 lei528,85 lei
StormBringers (B)

Fara loc, in spatele categoriei A. Primele 1000 de bilete.

450 lei405,28 lei
Perfect Strangers (C)

Fara loc, in spatele categoriei B.

350 lei322,9 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Celebra trupa britanica Deep Purple revine in Romania pe 9 iulie la Romexpo in aer liber. Primele 1000 de bilete din categoriile A, B si C au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%.La minim 6 bilete cumparate ai reducere 25%. Nu uitati ca puteti cumpara de pe iaBilet si bilete in 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piata, selectand aceasta metoda de plata dupa ce puneti biletele in cos si completati datele personale

Fanii care doresc suplimente Meet and Greet, le pot cumpara de aici. Acestea sunt valabile doar cu bilet deja cumparat.


Introdu codul de voucher REZERVARE sub tarife si poti plati acum o rezervare de doar 75 de lei iar restul sumei pana pe 10 mai pe linkul de plata pe care il primesti pe mail. Vei primi doua remindere: unul cu doua saptamani inainte si altul cu doua zile inainte de 10 mai. Poti deasemenea plati oricand diferenta din contul tau iaBilet. (daca ai)
Ce poti spune despre o formatie intrata in istoria muzicii? Una dintre cele mai influente trupe ale industriei muzicale, Deep Purple si-a pus amprenta pe intregi generatii de artisti. Pionieri ai heavy metalului, au influentat in egala masura si alte genuri muzicale ce se indeparteaza de sfera muzicii 'grele'.

Alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath, Deep Purple face parte din treimea britanica ce a dat nastere cu adevarat a ceea ce numim astazi rock si metal.

Cele 22 de albume de studio si cateva zeci de discuri de platina si de aur, alaturi de numeroase prezente pe primele pozitii in topurile din intreaga lumea, confirma caracterul universal al muzicii britanicilor.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi
 
- Primele 1000 de bilete costa - Premium - 699 lei, Speed Kings (A)  499 lei, StormBringers (B) 379 lei, Perfect Strangers (C) 299 lei
- apoi biletele vor costa 550, 450, 350 si 800 de lei la Premium
 
Categoria A se afla in fata scenei, iar categoriile B si C succesiv in spatele acesteia. Se pun in vanare doar 2000 de bilete la fiecare din categoriile A si B.
 
Categoia Premium se afla pe platforma la inaltime aproape de scena cu bar si acces separat. Doar 500 de bilete. Fanii cu bilet premium au acces in toate categoriile de bilete.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
 
Un eveniment BestMusic Live / METALHEAD powered by ROCK FM