Bilete Flogging Molly - 12 iun, ora 19:00 - Quantic

Flogging Molly

Quantic, București

luni, 12 iunie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General Presale 2
160 lei153,14 lei

Mai sunt doar 21 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Trupa irlandezo-americana, Flogging Molly, canta la Quantic pe 12 iunie 2023. Genul muzical abordat de formatie este un Punk cu infuente clare de muzica celtica si irlandeza iar piese precum "Drunken Lullabies" sau "If I Ever Leave this WorldAlive" au incantat fanii din intreaga lume. Nu uitati ca puteti cumpara de pe iaBilet si bilete in 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piata, selectand aceasta metoda de plata dupa ce puneti biletele in cos si completati datele personale.
Flogging Molly este o trupa americano-irlandeza a caror baze au fost puse in 1997. Genul muzical abordat de formatie este un Punk cu infuente clare de muzica celtica si irlandeza.

In muzica Flogging Molly regasim sonoritati ce aduc aminte pe alocuri de artisti precum The Clash, Johnny Cash sau The Dubliners. Pana in prezent au lansat sapte albume de studio care intra in mod constant in topurile muzicale din intreaga lume. Cel mai recent material discografic, 'Anthem', a fost oferit publicului pe 9 septembrie anul trecut, acesta primind recenzii pozitive atat din partea fanilor cat si a publicului.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- 99 lei - primele 100 de bilete
- 129 lei - urmatoarele 200 de bilete
- 139 lei - in presale
- 160 lei - la  acces
 
Se pun in vanzare doar 800 de bilete.
 
La toate preturile biletelor se adauga comisionul de ticketing.
 
Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM