Bilete GODSMACK - 26 oct '22, ora 20:00 - Arenele Romane

GODSMACK

Arenele Romane, București

miercuri, 26 octombrie '22, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold out din 2019. Concertul va avea loc tot la Arenele Romane (cort) pe data de 26 octombrie 2022. Se pun in vanzare doar 1750 de bilete.

Grande Fox din Italia deschide concertul Godsmack de la Bucuresti.

Godsmack s-a format in 1995 si a lansat 7 albume de studio bucurandu-se de un succes international rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numarul 1 in Billboard 200, si anume: "Faceless", "IV" si "The Oracle". Au avut si 23 de piese in top 10 radio hits in Statele Unite, dintre care 17 au fost in top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al saptelea album al trupei a fost lansat pe 27 aprilie 2019 si se intituleaza: "When Legends Rise". Inca de la infiintare, Godsmack au fost in turneul Ozzfest de mai multe ori, au cantat la cele mai mari festivaluri internationale si au umplut arene in jurul lumii. Trupa a vandut peste 20 de milioane de albume in mai putin peste 10 ani. In cinstea lor dupa succesul celui de-al saselea album "1000hp", orasul Boston are "Ziua Godsmack" pe 6 August, prin decretul primarului Marty Walsh. 

Grande Fox vin din Grecia, Salonic. Si-au inceput activitatea in 2013 iar pana acum au lansat patru materiale de studio, cel mai recent fiind 'Empty Nest' ce a fost oferit fanilor in Februarie anul trecut. Abordeaza un Heavy Metal clasic cu influente de Nu Metal si Groove pe alocuri.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet si au urmatoarele preturi:
 
Earlybird - primele 200 de bilete 
 
Golden Circle - 199 lei
Acces General - 169 lei
 
Presale
 
Golden Circle 229 lei
Acces General - 189 lei
 
La intrare
 
Golden Circle - 250 lei
Acces General - 200 lei
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
Zona Golden Circle se afla in fata scenei. Se pun in vanzare doar 500 de bilete in Zona Golden Circle dintr-un total de 1750 de bilete.
 
Copiii sunt 7 ani nu platesc bilet dar trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valabil. 
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM