Bilete Heilung - Amplified History - 16 oct, ora 20:00 - Arenele Romane

Heilung - Amplified History

Arenele Romane, București

miercuri, 16 octombrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Știi că poți plăti și în 3 rate fără dobândă? Vezi bilete disponibile
Se afișează doar biletele disponibile pentru plata în rate.
Premium

Cu loc in sectoarele K si E. Asigura acces si in zona Teren, afis cadou si earlyentry.

Teren

Fara loc, in fata scenei

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

Acces General A

Cu loc in Arena

Acces General B

Cu loc in Arena

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Heilung canta pe 16 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti in aer liber in cadrul turneului "Amplified History". Biletele se pun in vanzare pe 17 mai la ora 10:00 iar primele 100 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. Din fiecare bilet vandut 1 euro se duce la plantarea unui copac. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet in categoria Teren.

La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%.
Heilung este un proiect de experimental si neofolk, ai carui membri sunt din Danemarca, Norvegia si Germania. Muzica lor are la baza inscriptile runice din perioada evului mediu timpuriu ale popoarelor germanice. Temele abordate sunt inspirate de miturile si legendele germanice.

Bazele formatiei au fost puse in 2014 iar pana in prezent au lansat trei materiale de studio. Compozitiile formatiei nu se limiteaza doar la cantece ci si la poeme si pasaje lirice vorbite, iar limbile folosite variaza de la germana, engleza sau inslandeza pana la latina sau proto-germanica.

In plus atat instrumentele cat si costumele folosite in show-uril live sunt reproduceri fidele ale instrumentelor si vesmintelor din Epoca Bronzului specifica zonei de nord a Europei.
 

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Premium (cu loc in zonele K si E) - 239 lei in earlybird, 259 lei in presale si 300 lei la intrare

- Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) - 159 lei in earlybird, 179 in presale si 210 lei la intrare

- Acces General A (cu loc in Arena) - 129 lei in earlybird, 149 lei in presale si 180 lei la intrare

- Acces General B (cu loc in Arena) - 99 lei earlybird, 119 lei in presale si 140 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Se pun in vanzare doar 100 de bilete la pret earlybird din fiecare categorie.
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Foto Afis: Alex Csiki
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD