Bilete Hollywood Vampires in concert la Romexpo - 8 iun, ora 19:00 - Romexpo

Hollywood Vampires in concert la Romexpo

Romexpo, București

joi, 8 iunie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP

Aproape de scena, pe platforma VIP la inaltime cu bar separat.

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

Heroes (A)

În fața scenei

480 lei456,76 lei
Boogiemen (B)

Fără loc, în spatele categoriei Heroes

400 lei374,38 lei
Drunk Friends (C)

Fără loc, în spatele categoriilor Heroes si Boogiemen

350 lei292 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry (Aerosmith) revine la Bucuresti pe 8 iunie 2023 la Romexpo, in aer liber. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%. La minim 6 bilete cumparate ai reducere 20%. Nu uitati ca puteti cumpara de pe iaBilet si bilete in 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piata, selectand aceasta metoda de plata dupa ce puneti biletele in cos si completati datele personale.

Suplimentele VIP upgrade inclusiv cele meet & greet, se pot cumpara de aici.

Introdu codul de voucher REZERVARE sub tarife si poti plati acum o rezervare de doar 75 de lei iar restul sumei pana pe 10 mai pe linkul de plata pe care il primesti pe mail. Vei primi doua remindere: unul cu doua saptamani inainte si altul cu doua zile inainte de 10 mai. Poti deasemenea plati oricand diferenta din contul tau iaBilet. (daca ai)

Hollywood Vampires este un supergrup a carui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Scopul formatiei era de a aduce un tribut tuturor artistilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formatiei este preluat de la clubul de bautori 'The Hollywood Vampires' a carui baze au fost puse de Cooper in anii '70 si din care faceau parte diferiti artisti precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.Formatia a lansat doua albume pana acum, albume la care au colaborat cu artisti precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

In momentul de fata, celor trei membri fondatori li se adauga si Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alaturi de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n' Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

"Au trecut deja trei ani de cand Vampirii nu au mai fost in turneu. Abia astept sa revin pe scena cu baietii, imi place foarte mult sa fac parte din aceasta trupa. Trupa mea e minunata dar sa cant cu Vampirii e o cu totul alta poveste" - a zis Alice Cooper

Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:

- Earlybird: Heroes (A): 429 lei,  Boogiemen (B): 349 lei, Drunk Friends (C): 269 lei

- Presale: Heroes (A): 449 lei,  Boogiemen (B): 369 lei, Drunk Friends (C): 289 lei

- La intrare: Heroes (A): 480 lei,  Boogiemen (B): 400 lei, Drunk Friends (C): 350 lei

Biletele achizitionate (si pentru care nu s-a cerut refund) pentru evenimentul din 2021 raman valabile si organizatorii multumesc fanilor ca le-au pastrat. 

Se pun in vanzare si doar 500 de bilete VIP in tribuna la inaltime, aproape de scena, cu bar separat si alte facilitati la pretul de 699 lei. Fanii cu bilet VIP au acces in toate categoriile de bilete.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilet.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM