Bilete KEMPES - 9 aug '20, ora 19:00 - Quantic

KEMPES

Quantic, București

duminică, 9 august '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ovidiu Ioncu “KEMPES”, vocea etalon a rockului românesc, este fondatorul și liderul trupei KEMPES.

În perioada 1989-2003 a contribuit definitiv la creșterea și succesul trupei Cargo, fiind recunscut de toți iubitorii de muzică rock pentru vocea sa puternică și mare cât o catedrală. O perioadă bună de timp, destinul lui Kempes ia o turnură neașteptată.

La ceva timp de la revenirea in țara KEMPES înregistrează albumul "Regasire", lansat pe 28 martie 2015 la București, și astfel vocea lui Ovidiu Ioncu Kempes continuă să încânte și astăzi rockerii din România, cu un heavy metal de înaltă clasă.

Ne apropiem cu pași repezi de acest concert ce va avea loc în data de 9 august, în Grădina de Vară Quantic și ținem morțiș să menționăm că sunt doar 46 de bilete la prețul de 75 lei și 10 bilete la prețul de 100 de lei.

FB KEMPES Romania

https://www.facebook.com/Kempes.Official/ 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.