Bilete Kempes acustic in premiera - 26 iun, ora 19:00 - Quantic

Kempes acustic in premiera

Quantic, București

sâmbătă, 26 iunie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei care nu aveti 10 zile de la rapel, si nici test antigen, test pcr, sau dovada ca ati avut covid in ultimele 90 de zile, va puteti testa in Quantic, intre orele 16:00 - 18:00. Testul antigen efectuat de laboratorul acreditat Biolumimedica costa 30lei/persoana.

“Mi-ați fost în gând, nu v-am uitat
Dorul de voi m-a năpădit
Și iată că v-am regăsit”

 

Și noi si ei am visat la Regăsire, iată că în sfârșit se întâmplă. După această pauză prea lungă, trupa heavy metal KEMPES vine cu o abordare live acustic pe scena Quantic. Ovidiu Ioncu “KEMPES”, vocea etalon a rockului românesc, fondatorul trupei Kempes vă invită pe data de 26 iunie 2021 la un concert acustic în PREMIERĂ.
De la vârsta 15 ani a început cariera în muzică, atunci când a și avut prima trupă, a urmat cursurile la Liceul de Muzică. În perioada 1989-2003 a contribuit definitiv la creșterea și succesul trupei Cargo în rolul de vocalist, rol care l-a făcut să câștige recunoașterea publicului. Vocea sa puternică și pasiunea nestinsă pentru muzica rock au făcut posibilă nașterea trupei Kempes în 2013 și lansarea primul album “Regăsire” în 2015.
După toate experiențele neașteptate și încercările la care a fost supus de-a lungul vieții, Kempes, un simbol al muzicii rock, ne demonstrează continuu că respiră rock, că trăiește pentru scenă și pentru public.

❗️ Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR ❗️
(*) Accesul este permis pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE),
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.
- pentru persoanele cu vârsta de până la 6 ani nu este nevoie de test.
*** Dacă ați achiziționat bilet și nu indepliniți niciuna din condițiile de participare de mai sus, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la iabilet pentru refund la contact@iabilet.ro .