Bilete Luna Amară & Țapinarii #liveintheGarden - 8 mai, ora 20:00 - Gradina Urbana

Luna Amară & Țapinarii #liveintheGarden

Gradina Urbana, București

sâmbătă, 8 mai, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale
50 lei
Sold out
Acces General
65 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Luna Amara mai vine cu noi surprize! Pentru prima data în Grădina Urbană, Luna Amară & Țapinarii! Va fi de poveste!

Generații întregi au fredonat până acum muzica lor, care abordeaza diverse stări, de la mesaje sociale până la cele de dragoste! Sună-ți prietenii și pregătiți-vă din timp pentru un weekend dedicat celor care iubesc și se regăsesc în muzica underground-ului românesc!
Music is life. That's why our hearts have beats!
Salvează-ți data de 8 mai în calendar și hai la terasă!  Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica

 Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 22:00, conform noilor reglementări!

#Informatii 
  • Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
  • Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
  • Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
  • Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
  • Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
  • Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
  • Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.
  • Organizator: LEGACY PRODUCTION STUDIO SRL