Bilete Metal Gates Festival Warmup Party - 14 oct - Quantic

Metal Gates Festival Warmup Party

Quantic, București

joi, 14 octombrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - earlybird

Primele 50 de bilete costa 59 lei

69 lei59 lei
Stoc epuizat
Acces General - presale

Valabil pana pe 8 mai, inclusiv

80 lei69 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Final Step Productions, vă invită la un eveniment excepțional, doua trupe autohtone, împreună cu invitați speciali.

O dubla lansare de album, o seara de neuitat pentru undergroundul românesc!

O scenă cu un decor ales, misterios și întunecat, sonorități sumbre, suspinând adânc amintiri ale celor plecați dintre noi pentru totdeauna, lăsând în urma un văl cernit de tristețe.

- CLOUDS- Muzica celor plecați din aceasta lume, amintirea sumbră a despărțirii de cei dragi și o veșnică odă închinată durerii.
Lansarea celui de-al 4-lea album, Durere. 
Un capitol greu, înlănțuit de pierderea celor ce ne-au dat viata și ne-au crescut într-o lume în care bunătatea și bunăstarea sunt cuvinte utopice.
- ABIGAIL - Revine cu o lansare de album după 9 ani. Noul album "The Mind Replays what the Heart Can't Erase" este despre lupta fiecaruia dintre noi cu el însuși, despre depresie și anxietate, despre povești reale de viață. Este un mesaj de "let go" de la toate lucrurile și amintirile care încă ne dor.
Albumul va face parte dintr-o campanie națională de awareness și luptă împotriva depresiei, campanie care se va desfășura în următoarea perioadă.
 
- SATURNUS - invitati speciali in cadrul acestui eveniment unic, Draconian fiind una din trupele prolifice de Doom Metal ce au făcut istorie în aceasta ramura a muzicii grele, acest concert este un unicat în România.
 
Vă așteptăm pentru seara incredibilă, o seară pentru cei ce au inima grea și sufletul încărcat.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.