Bilete Orphaned Land, Science of Disorder si Nest of Plagues - 18 sep - Quantic

Orphaned Land, Science of Disorder si Nest of Plagues

Quantic, București

miercuri, 18 septembrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

130 lei8635 lei
Acces General

Urmatoarele 200 de bilete

130 lei9665 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Concert Orphaned Land, Science of Disorder, Nest of Plagues, Lone Survivors si Structural pe 18 septembrie la Quantic. Primele 100 de bilete au pret earlybird. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.

Orphaned Land vin din Israel si abordeaza un stil muzical aparate pentru scena metal internationala. Principala directie muzicala este definita de Doom, Death si chiar Progressive Metal la care insa se adauga influente muzicale din Orientul Mijlociu, Africa de Nord si bineinteles din muzica specifica poporului evreu. Tocmai datorita acestor influente, Orphaned Land au fost considerati pionierii genului ce avea sa fie denumit Oriental Metal.

Din punct de vedere liric, temele predilecte sunt inspirate de doctrina religiilor monoteiste. Pana in prezent au lansa sase materiale de studio, cel mai recent, "Unsung Prophets & Dead Messiahs", fiind oferit fanilor in 2018.

Lone Survivors si-au inceput activitatea in 2018. Vin din Franta si abordeaza un progressive metal cu influente de core pe alocuri. In muzica lor se regaseste o tehnicitate aproape matematica, lucru explicat si datorita faptului ca cei cinci membrii ai formatii au o vasta experienta muzicala.

Structural sunt din Israel, bazele formatiei fiind puse in 2015. Abordeaza un melodic-technical death metal care s-a concretizat in doua materiale de studio. Albumul de debut a fost lansat in 2018 iar urmatorul disc a venit in 2023. Din punct de vedere liric, temele predilecte abordate de Structural trateaza probleme sociale, religioase sau politice.

Biletele se pun in vanzare pe iaBilet.ro la urmatoarele preturi:

- 79 de lei primele 100 de bilete

- 89 de lei urmatoarele 200 de bilete

- 110 lei in presale

- 130 de lei la intrare

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD