Bilete Semnal M - Papa la Șoni Vama Veche - 19 aug, ora 23:00 - Papa la Șoni

Semnal M - Papa la Șoni Vama Veche

Papa la Șoni , Vama Veche

luni, 19 august, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Atențiune, atențiune! Mare cântare, mare la Vama Veche! Vă invităm la Papa la Soni, la concertul trupei care a făcut istorie în muzica românească: Semnal M!

Cea mai reprezentativă formație rock din Transilvania, Semnal M îmbină perfect elementele genului cu structuri muzicale folclorice transilvănene. 
Astăzi, la peste 4 decenii de la înființare, sunt considerați clasici ai rock-ului și pioneri al unui gen ce avea să se numească, la un moment dat, etno-rock.

Membrii trupei:

Ștefan Boldijar - chitară bas, voce; 
Alex Gibson - chitară electrică, voce; 
Nicu Barna - chitară, voce; 
Sorin Zamfir - tobe, 
Roxana Zăpârțan - backing vocals, percuție. 

Prieteni ai mării, iubitori de Vamă, vă așteptăm alături de noi, luni, 19 august, începând cu orele 23.00 și suntem siguri că alături de Semnal M vom avea o seară de emoție, ritm și mulți prieteni buni! 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.