Bilete Solstafir @ /FORM Space - 30 aug - /FORM SPACE

Solstafir @ /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

marți, 30 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Early Bird

Primele 100 de bilete

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Trupa islandeza de post metal, Solstafir, revine la Cluj-Napoca dupa 5 ani pe 30 august in /FORM Space. Primele 100 de bilete au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.
Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de aproape 3 decenii pe scena muzicala din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonoritati atipice intregite vizual cu peisaje islandeze care iti taie rasuflarea.

Muzica trupei Solstafir a fost capturata in sase albume de studio, cel mai recent titlu fiind "Endless Twilight of Codependent Love", lansat in toamna anului 2020. Grupul islandez a cunoscut succesul international dupa ce a oferit publicului doua materiale exceptionale, "Kold" (2009) si "Svartir Sandar"(2011).

Solstafir promit acelasi show intim si de impact si la acest concert, ca de fiecare data cand au venit in Romania.
 
Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- earlybird - primele 100 de bilete - 69 lei
- sale - 79 lei
- la acces - 90 lei
 
Se pun in vanzare doar 600 de bilete
La pretul tuturor biletelor se adauga comsionul de procesare de 5 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
 
Un eveniment BestMusic Live powered by ROCK FM