Bilete Solstafir @ /FORM Space - 30 aug '22 - FORM SPACE

Solstafir @ /FORM Space

FORM SPACE, Cluj-Napoca

marți, 30 august '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concertul Solstafir de la Cluj-Napoca se anuleaza

Solstafir ne-au anuntat ca din cauza greutatilor logistice care fac imposibila deplasarea la Cluj-Napoca sunt nevoiti sa anuleze showul de pe 30 august. Totusi concertul de pe 1 septembrie de la Bucuresti cu Apocalyptica ramane in picioare. Ne pare rau de situatie si va informam ca iabilet va returna toate sumele de bani in cel mai scurt timp catre voi, automat. Nu e nevoie sa faceti nimic in acest sens, totul se face automat. Va multumim pentru intelegere si pentru ca ati cumparat bilete si va asteptam la Bucuresti pe 1 septembrie.
Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de aproape 3 decenii pe scena muzicala din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonoritati atipice intregite vizual cu peisaje islandeze care iti taie rasuflarea.

Muzica trupei Solstafir a fost capturata in sase albume de studio, cel mai recent titlu fiind "Endless Twilight of Codependent Love", lansat in toamna anului 2020. Grupul islandez a cunoscut succesul international dupa ce a oferit publicului doua materiale exceptionale, "Kold" (2009) si "Svartir Sandar"(2011).

Solstafir promit acelasi show intim si de impact si la acest concert, ca de fiecare data cand au venit in Romania.
 
Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- earlybird - primele 100 de bilete - 69 lei
- sale - 79 lei
- la acces - 90 lei
 
Se pun in vanzare doar 600 de bilete
La pretul tuturor biletelor se adauga comsionul de procesare de 5 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
 
Un eveniment BestMusic Live powered by ROCK FM