Bilete SON LUX, The Mono Jacks si Dimitri's Bats - 19 iul '22, ora 18:30 - Fratelli Studios

SON LUX, The Mono Jacks si Dimitri's Bats

Fratelli Studios, București

marți, 19 iulie '22, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa americana SON LUX canta la Fratelli Studios din Bucuresti pe 19 iulie. Invitati special in recital sun THE MONO JACKS si Dimitri's Bats. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 30%
Son Lux vin din New York, Statele Unite, si au o activitate de peste un deceniu, bazele proiectului fiind puse in 2008. Materialele de studio ale formatiei au cristalizat un post-rock cu vadite influente de muzica electronica. Probabil cea mai notabila colaborare a lor este cu Woodkid pe piesa Easy, live la Montreux Jazz Festival in 2016.

Son Lux a fost inceput initial ca un proiect solo de catre Ryan Lott, dar ulterior acestuia i s-au alaturat inca doi artisti, chitaristul Rafiq Bhatia si tobosarul Ian Chang. Pana in prezent au lansat 8 albume, cel mai recent "Tomorrows III" fiind oferit fanilor anul trecut. Acest disc incheie trilogia 'Tomorrows' inceputa n 2020. Formatia este recunoscuta pentru atmosfera intima a show-urilor si pentru jocurile de lumini complementare pieselor interpretate live.
 
Dimitri's Bats

Dimitri’s Bats au debutat în 2017 iar muzica lor, un amestec eclectic de sound-uri, te va face să vrei să dansezi încă de la prima ascultare. O prezență fresh în peisajul indie/alternativ de la noi, Dimitri’s Bats estompează mereu granițele dintre beat-uri de dancefloor și riff-uri alternative. Muzica lor e presărată cu influențe variate, precum Anderson .Paak, Jacob Collier, alt-J sau Tyler the Creator. După EP-ul de debut Mess (2018) și mai multe alte single-uri, Dimitri's Bats pregătesc acum muzică pentru un nou material.

The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – regrupându-se apoi în 2017 în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, încununând 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București, reluând abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română. Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- Premium (cu loc) - 149 lei in earlybird, 169 lei in presale si 200 la intrare
- Acces General (cu loc) - 79 lei in earlybird, 99 lei in presale si 130 lei la intrare
- Acces General (fara loc) - 79 lei in earlybird, 99 lei in presale si 130 lei la intrare 
 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Copiii sub 7 ani beneficiaza de acces gratuit si este necesar sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. 
 
Fratelli Studios - Strada Glodeni 1-3, Langa Pescariu Sports & SPA
 
Un eveniment BestMusic powered by Radio Guerrilla
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL