Bilete Suplimente Meet and Greet Deep Purple - 9 iul - Romexpo

Suplimente Meet and Greet Deep Purple

Romexpo, București

duminică, 9 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Deep Purple VIP Meet & Greet Package

Supliment valabil doar cu bilet cumparat
Deep Purple VIP Meet & Greet Package Includes:

· Meet n Greet with band member(s) (will not include Ian Gillan).
· Photo with band members (will not include Ian Gillan)
· 1 Personal Item autographed
· Poster Autographed by full band
· Exclusive VIP Merchandise
· Commemorative Laminate & Lanyard

Mai sunt doar 11 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Cumpara Suplimente Deep Purple VIP Meet & Greet Package. Acestea sunt valabile doar cu un bilet cumparat. Biletele pentru concertul de pe 9 iulie de la Romexpo se pot cumpara de aici. Legendara trupa britanica revine la Bucuresti la Romexpo Open Air. Suplimentele VIP Meet & Greet se pun in vanzare pe 9 decembrie la ora 10:00.
Ce poti spune despre o formatie intrata in istoria muzicii? Una dintre cele mai influente trupe ale industriei muzicale, Deep Purple si-a pus amprenta pe intregi generatii de artisti. Pionieri ai heavy metalului, au influentat in egala masura si alte genuri muzicale ce se indeparteaza de sfera muzicii 'grele'.

Alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath, Deep Purple face parte din treimea britanica ce a dat nastere cu adevarat a ceea ce numim astazi rock si metal.

Cele 22 de albume de studio si cateva zeci de discuri de platina si de aur, alaturi de numeroase prezente pe primele pozitii in topurile din intreaga lumea, confirma caracterul universal al muzicii britanicilor.