Bilete TARJA @ Cluj-Napoca - Dark Christmas Tour - 22 dec, ora 20:00 - FORM SPACE

TARJA @ Cluj-Napoca - Dark Christmas Tour

FORM SPACE, Cluj-Napoca

duminică, 22 decembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Earlybird

Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 25 bilete disponibile

180 lei13254 lei
Acces General - Presale 1

Urmatoarele 200 de bilete

180 lei15314 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Celebra solista TARJA Turunen va canta pe 22 decembrie 2024 la /FORM SPACE din Cluj-Napoca in cadrul turneului Dark Christmas. Primele 200 de bilete au pret earlybird.

Tarja Turunen este una dintre vocile scenei metal care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se numara printre cele mai cunoscute soprane ale lumii, statut pe care la castigat atat dupa activitatea cu Nightwish cat si datorita carierei sale solo.

Dupa aproape un deceniu alaturi de Nightiwsh, carismatica artista a pornit un proiect solo care s-a bucurat de un succes la nivel international. A urcat pe scenele celor mai mari festivaluri din lume iar in cei 15 ani de cariera solo a lansat 5 albume de studio, cel mai recent, 'In the Raw' fiind oferit fanilor in 2019.

In cadrul materialelor lansate a colaborat cu artisti importanti ai scenei metal precum Bjorn Strid de la Soilwork, Cristina Scabbia de la Lacuna Coil, Tommy Karevik de la Kamelot, Alissa White-Gluz de la Arch Enemy, Joe Satriani sau Mike Terrana.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Earlybird - primele 200 de bilete - 119 lei
- Presale - urmatoarele 200 de bilete - 139 lei
- Preasale - 149 lei
- La acces 180 lei

Se pun in vanzare doar 800 de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilet al agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD