Bilete Wardruna - 8 iul '22 - Arenele Romane

Wardruna

Arenele Romane, București

vineri, 8 iulie '22

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria A - presale

Cu loc pe teren in fata scenei.

170 lei169 lei
Sold out
Categoria B - presale

Cu loc in tribuna.

140 lei139 lei
Categoria C - presale

Cu loc pe teren in spatele categoriei A.

130 lei129 lei
Categoria D - presale

Cu loc in tribuna.

110 lei109 lei
Categoria E - presale

Cu loc in tribuna.

100 lei89 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Wardruna canta la Bucuresti pe 8 iulie 2022, la Arenele Romane.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Dupa succesul avut cu “Nordic Night at Red Rocks Amphitheatre” din Statele Unite si “Nordic Night at Gelsenkirchen” , Wardruna alaturi de By Norse Music au transformat acest concept intr-un intreg turneu intitulat Nordic Night Summer Open Air Tour care va promova albumul 'Kvitravn' ce va fi lansat pe 22 Ianuarie 2021.

Viitorul material semnat Wardruna, 'Kvitravn', continua din punct de vedere muzical trilogia Runaljod, insa se va remarca o evolutia in sound-ul trupei. Pe album vom putea asculta o varietate de instrumente muzicale precum talharpa, sotharpa, cornul, flautul si multe altele. Albumul va contine 11 piese care vor ne vor plimba prin legendele si cultura nordica, avand ca teme centrale vrajitoria, animismul sau abordarea diferitelor concepte spirituale de origine nordica. 

Einar Selvik a declarat despre procesul de compunere al noului album: "Sa reciti si sa copiezi trecutul nu este foarte dificil, insa pentru a putea sa intelegi si sa integrezi gandirile antice, instrumentele si modul in care acest lucru se facea in trecut pentru a crea ceva ce este relevant in prezent, este cu adevarat o provocare, iar acesta este scopul nostru."

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.